Smørstegt Grønkål, Svampe & Frisk Torsk

0 med 0 stemmer
Opskrift af Brian Lagoni Måltid: HovedmåltidKøkken: FoodBalanceSværhedsgrad: let
Serveringer

2

personer
Forberedelse

10

min.
Tilberedning

15

min.

Frisk fisk er altid lækkert.

Ingredienser

  • 200 g Torsk eller enden hvid firsk

  • 30 g Smør, økologisk

  • 200 Gr Grønkål

  • 200 g Champignon eller andre svampe

  • 25 g Mandler, hakket

  • 1 stk Citron eller lime

Sådan gør du

  • Opvarm ca. 15 g smør (halvdelen) på en pande og steg fisken heri. Drys med salt og peber.
  • Læg fisken til side.
  • Rip stænglerne af grønkål og skær bladene i grove stykker.
  • Hak mandlerne groft.
  • Opvarm resten af smørret på panden og steg grønkålen heri, til den falder helt sammen.
  • Pres citronsaft over og drys med salt og peber.
  • Drys med hakkede mandler inden servering.
  • Stil en portion fra til din madpakke

Er du sulten på mere?

her er flere opskrifter der følger FoodBalance livstilen