Steak med Fritter, Grønne Bønner og kryddersmør

5 med 1 stemme
Opskrift af Brian Lagoni Måltid: HovedmåltidKøkken: FoodBalanceSværhedsgrad: Let
Serveringer

1

personer
Forberedelse

10

min.
Tilberedning

40

min.

Ingredienser

  • 100 g Oksekød fx. ribeye eller filet

  • 1 tsk Smør eller kokosolie til stegning

  • 150 Gr Grønne bønner (eller så mange du kan spise)

  • 60 g Sweet potato

  • 1 tsk Oliveolie

  • 10 g Smør

  • Persille

  • evt. hvidløg

Sådan gør du

  • Vej smørret af til kryddersmør og stil det på køkkenbordet, så det kan blive blødt. Hak persille. Lav evt. kryddersmørret i god tid tidligere på dagen.
  • Fritter
  • Skær sød kartoffel ud i store stave på mindst 1 cm i bredden
  • Vend dem i olivenolie og salt. Gnid evt. med fingrene, så olien bliver godt fordelt.
  • Bag i ovnen ved 200 grader i 20-30 minutter afhængig af, hvor tykke du har skåret dem.
  • Bønner
  • Kog bønnerne i ca. 10 minutter.
  • Bøf
  • Krydr bøffen med salt og peber og steg den i smør eller kokosolie.

Er du sulten på mere?

her er flere opskrifter der følger FoodBalance livstilen