Chia-knækbrød
Servringer
16
stkForberedelse
10
min.Tilberedning
1
hour15
min.Ingredienser
60 g Chiafrø
60 g Hørfrø
50 g Kokosrasp (kokosmel)
75 g Hakkede mandler
3 dl Vand
1 tsk Salt
Chiaknækbrød med smør1 stk Chiaknækbrød
8 g Smør
Sådan gør du
- Put chiafrø, hørfrø og kokosrasp i en skål sammen med vandet. Rør det godt sammen.
- Hak mandlerne i minihakker. Der må gerne være et par store stykker imellem.
- Hæld mandlerne i skålen til de andre ingredienser. Rør rundt i massen et par gange til frøene har suget alt vandet til sig.
- Hæld massen ud på bradepande med bagepapir og glat det jævnt ud til et tyndt lag.
- Del massen i 16 dele med et pizzahjul, så de let kan knækkes fra hinanden, når de er bagt.
- Bag i ovnen ved 150 grader i ca. 1 time og 15 minutter.