Skab dybe transformationer gennem hypnose...

Er du klar til at opleve dyb transformation i dit liv?

Forestil dig et liv frit for angst, stress eller dårlige vaner, der ubevidst holder dig tilbage. Gennem kraftfuld hypnose vil du opleve at blive guidet ind i en dyb tilstand af afslapning, hvor dit underbevidste sind bliver modtageligt for positive forslag og transformerende helbredelse.

Med Brians Lagoni unikke tilgang vil du begive dig ud på en rejse af selvopdagelse og selvudvikling. Brian er bl.a. kendt for sine kraftfulde guidede meditationer på youtube, der hver dag hjælper til at hundredevis af mennesker til alt fra at sove...
 til at udforske dybderne afkroge af dit sind, frigive begrænsende overbevisninger og negative tankemønstre.

Hver hypnose-session med Brian Lagoni tilpasses dine specifikke mål og behov. Uanset om du søger hjælp til at overkomme angst, skabe større balance i dit liv eller ønsker at tabe dig, vil han tilpasse sessionen til at tackle dine unikke udfordringer og hjælpe dig med at opnå varige resultater.

Tag det første skridt mod et liv med dyb forandring og book din hypnoterapisession med Brian Lagoni i dag. Udnyt kraften fra dit ubevidste sind gennem hypnose for at skabe et liv der matcher dine drømme. Din rejse mod et bedre dig starter nu.

Du både kan komme til hypnose i klinikken i Thisted eller via af en online session. Brian afholder jævnligt hypnose sessioner på Zoom. Så kontakt os i dag og få en snak om hvordan vi hjælper dig bedst:


hypnose thisted med Brian Lagoni

 Hypnose Thisted og Online:

1 session:    800 kr.
5-turskort: 3400 kr