Kylling med karrykål

0 med 0 stemmer
Opskrift af Mona Lagoni Måltid: HovedmåltidKøkken: FoodBalanceSværhedsgrad: let
Serveringer

2

personer
Forberedelse

10

min.
Tilberedning

15

min.

Ingredienser

  • 200 gr. Kyllingebryst
    (steg evt. 200 gr. ekstra og tag fra til suppe i morgen)

  • 1 spsk karry

  • 15 g kokosolie

  • 150 g spidskål, snittet

  • 100 ml kokosmælk

  • salt og friskkværnet peber

  • 25 gr. mandler

  • evt. frisk koriander til drys

Sådan gør du

  • Skær kylling i tern.
  • Opvarm kokosolie på panden og varm karrypulver heri. Steg kyllingeternene i karryen.
  • Tilsæt snittet hvidkål og vend det rundt på panden.
  • Tilsæt kokosmælk og lad retten simre, til det hele har kogt godt ind. Smag til med salt og peber.
  • Drys med mandler og koriander inden servering.

Er du sulten på mere?

her er flere opskrifter der følger FoodBalance livstilen