Laks med kål i pesto

0 med 0 stemmer
Opskrift af Brian Lagoni Måltid: HovedmåltidKøkken: FoodBalanceSværhedsgrad: Let
Serveringer

1

person
Forberedelse

15

min.
Tilberedning

20

min.

Ingredienser

  • 100 g Laks

  • 75 g Blomkål

  • 75 g Spidskål

  • 15 g Valnødder

  • Evt Ruccola eller andet grønt

  • 2 spsk Pesto

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Krydr laksen med salt og peber.
  • Sæt laksen i ovnen ca. 20 min
  • Kål i pesto
  • Rist valnødder ved medium varme, indtil de begynder at tage farve og den brune hinde begynder at falde af.
  • Lad nødderne køle ned og pil den brune hinde af ved at nulre den af. Læg dem herefter til side.
  • Skær blomkål i tynde skiver, som når du skærer et rugbrød. Skær derefter skiverne i mindre stykker.
  • Snit spidskålen fint, evt på en mandolinjern.
  • Bland kål, blomkål og pesto.
  • Drys valnødder over kålen og pynt evt. med ruccula eller andet grønt.

Er du sulten på mere?

her er flere opskrifter der følger FoodBalance livstilen