Laks med kål i pesto

0 med 0 stemmer
Opskrift af Brian Lagoni Måltid: HovedmåltidKøkken: FoodBalanceSværhedsgrad: Let
Serveringer

1

person
Forberedelse

15

min.
Tilberedning

20

min.

Ingredienser

  • 100 g Laks

  • 75 g Blomkål

  • 75 g Spidskål

  • 15 g Valnødder

  • Evt Ruccola eller andet grønt

  • 2 spsk Pesto

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Krydr laksen med salt og peber.
  • Sæt laksen i ovnen ca. 20 min
  • Kål i pesto
  • Rist valnødder ved medium varme, indtil de begynder at tage farve og den brune hinde begynder at falde af.
  • Lad nødderne køle ned og pil den brune hinde af ved at nulre den af. Læg dem herefter til side.
  • Skær blomkål i tynde skiver, som når du skærer et rugbrød. Skær derefter skiverne i mindre stykker.
  • Snit spidskålen fint, evt på en mandolinjern.
  • Bland kål, blomkål og pesto.
  • Drys valnødder over kålen og pynt evt. med ruccula eller andet grønt.

Er du sulten på mere?

her er flere opskrifter der følger FoodBalance livstilen

Juleand med rødkålssalat, sweet potato og brun sovs
Mørbradgryde med kartoffel-blomkålsmos
Laks med kål i pesto