Laks med kål i pesto
Serveringer
1
personForberedelse
15
min.Tilberedning
20
min.Ingredienser
100 g Laks
75 g Blomkål
75 g Spidskål
15 g Valnødder
Evt Ruccola eller andet grønt
2 spsk Pesto
Salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader
- Krydr laksen med salt og peber.
- Sæt laksen i ovnen ca. 20 min
- Kål i pesto
- Rist valnødder ved medium varme, indtil de begynder at tage farve og den brune hinde begynder at falde af.
- Lad nødderne køle ned og pil den brune hinde af ved at nulre den af. Læg dem herefter til side.
- Skær blomkål i tynde skiver, som når du skærer et rugbrød. Skær derefter skiverne i mindre stykker.
- Snit spidskålen fint, evt på en mandolinjern.
- Bland kål, blomkål og pesto.
- Drys valnødder over kålen og pynt evt. med ruccula eller andet grønt.