Nem og lækker æggesalat

0 med 0 stemmer
Opskrift af Brian Lagoni Måltid: FrokostKøkken: FoodBalanceSværhedsgrad: Let
Serveringer

1

personer
Forberedelse

15

min.

Ingredienser

  • 2 stk Æg

  • 22 g Mayonnaise

  • 1 tsk Karry, efter smag

  • Salt og peber

  • Iceberg

  • Spidskål

  • Tomat

  • Agurk

  • Asparges, friske eller syltede

  • Evt. spirer og hvad du ellers kan lide af grønt.

Sådan gør du

  • Kog æggene til de er hårdkogte.
  • Lav en bund af finthakket iceberg blandet med finthakket spidskål på en tallerken.
  • Hak æggene eller del dem to gange i en æggedeler (på lang og kort led). Læg herefter æggene i en skål.
  • Bland æg, mayonnaise og karry. Smag til med salt og peber. Fordel æggesalaten ovenpå salaten på tallerken.
  • Fyld godt på tallerken med skårede tomater, agurk, asparges og evt. spirer samt hvad du ellers kan lide fra listen.

Er du sulten på mere?

her er flere opskrifter der følger FoodBalance livstilen