Tunsalat med rejer

0 med 0 stemmer
Opskrift af Brian Lagoni Måltid: FrokostKøkken: FoodBalanceSværhedsgrad: Let
Serveringer

1

personer
Forberedelse

15

min.
Tilberedningminutes

Denne salat er nem at lave og smager fantastisk, og så er fisk er jo godt for omega balancen ;o)

Ingredienser

  • 50 g Tun fra dåse (tun i vand)

  • 22 g god mayonnaise

  • Salt og peber

  • 50 g Rejer

  • Iceberg

  • Spidskål

  • Tomat

  • Agurk

  • Asparges, friske eller syltede

  • Evt. spirer og hvad du ellers kan lide fra listen.

Sådan gør du

  • Lav en bund af finthakket iceberg blandet med finthakket spidskål på en tallerken.
  • Bland tun og mayonnaise. Smag til med salt og peber. Fordel tunsalaten ovenpå salaten på tallerken.
  • Fyld godt på tallerken med skårede tomater, agurk, asparges og evt. spirer samt hvad du ellers kan lide fra listen.
  • Drys med rejer.

Er du sulten på mere?

her er flere opskrifter der følger FoodBalance livstilen