Squash Spaghetti med kødsovs

0 med 0 stemmer
Opskrift af Brian Lagoni Måltid: HovedmåltidKøkken: FoodBalanceSværhedsgrad: Let
Servinger

2

personer
Forberedelse

10

min.
Tilberedning

15

min.

Ingredienser

  • 300 g squash

  • 1 spsk Smør el kokosolie til stegning

  • 1 spsk Smør, til dressing

  • 200 g hakket oksekød

  • 1 spsk tomatpure

  • 400 g flåede tomater

  • Evt. hvidløg, løg og lidt gulerod.

  • Kryderier fx:
  • Karry

  • Paprika

  • Røget paprika

  • Timian

  • Oregano

  • Salt og peber

  • Tilbehær
  • 60 g Iceberg

  • 0,5 spsk Olivenolie

  • 0,5 spsk Æblecider eddike

  • 1 tsk Yaconsirup

Sådan gør du

  • Varm karry op i kokosolien. Brun kødet, så den får stegeskorpe.
  • Tilsæt tomatpure, krydderier og flåede tomater.
  • Lad det stå og simre.
  • Riv squashen (brug det grove skær på rivejernet, et mandolinjern eller endnu bedre en spirelli).
  • Hæld kogende vand over squashen og lad den stå i 2-5 minutter af minutter afhængig af, hvor aldente du ønsker den.
  • Hæld vandet fra og put 1 tsk olivenolie over squashen
  • Salat
  • Bland Æblecider eddike, olivenolie og yaconsirup, og ryst det så olien emulgerer.
  • Skær iceberg fint, og held dressingen over. Server det som tilbehør.

Er du sulten på mere?

her er flere opskrifter der følger FoodBalance livstilen