Squash Spaghetti med kødsovs
Servinger
2
personerForberedelse
10
min.Tilberedning
15
min.Ingredienser
300 g squash
1 spsk Smør el kokosolie til stegning
1 spsk Smør, til dressing
200 g hakket oksekød
1 spsk tomatpure
400 g flåede tomater
Evt. hvidløg, løg og lidt gulerod.
- Kryderier fx:
Karry
Paprika
Røget paprika
Timian
Oregano
Salt og peber
- Tilbehær
60 g Iceberg
0,5 spsk Olivenolie
0,5 spsk Æblecider eddike
1 tsk Yaconsirup
Sådan gør du
- Varm karry op i kokosolien. Brun kødet, så den får stegeskorpe.
- Tilsæt tomatpure, krydderier og flåede tomater.
- Lad det stå og simre.
- Riv squashen (brug det grove skær på rivejernet, et mandolinjern eller endnu bedre en spirelli).
- Hæld kogende vand over squashen og lad den stå i 2-5 minutter af minutter afhængig af, hvor aldente du ønsker den.
- Hæld vandet fra og put 1 tsk olivenolie over squashen
- Salat
- Bland Æblecider eddike, olivenolie og yaconsirup, og ryst det så olien emulgerer.
- Skær iceberg fint, og held dressingen over. Server det som tilbehør.